Судова практика

Досудове врегулювання, захист Ваших інтересів у суді
судовая практика киев

Судова практика

Важливий напрямок діяльності АО “Інвікта” — це судове представництво в процесах за участю як українських, так і іноземних підприємств та громадян. Наші адвокати у Києві, готові представляти Ваші інтереси у судах загальної юрисдикції, третейських, спеціалізованих судах, а також Верховному Суді України. Нагадуємо, що кваліфіковане рішення юридичної проблеми на етапі виникнення та розвитку, значно простіше, ніж виправлення її наслідків! Не зволікайте зі зверненням до професійних юристів нашого об’єднання!

Великий досвід нашої команди у сфері надання послуг по вирішенню спорів у суді, разом з професійним знанням інших галузей права, дозволяють нам успішно представляти Ваші інтереси у судах різного рівня і територіальної приналежності. Послуга включає у себе: досудовий аналіз, формування правової позиції, безпосереднє рішення конфлікту у суді, а також післясудова стадія юридичного супроводу, примусового виконання рішення суду. Адвокати АО “Інвікта” досконало володіють усіма тонкощами нормативно-правової бази, добре знайомі з “підводними каменями” судових суперечок.

Стратегія діяльності нашого адвокатського об’єднання орієнтована на клієнта. Наші послуги у галузі судової практики — це кращі, переможні стратегії для рішення Вашої проблеми у найкоротші строки! Ми націлені на врегулювання конфліктів, і як наслідок, скорочення витрат клієнта на судові процеси. Пропонуємо скористатися послугами професійних адвокатів АО “Інвікта” вже зараз! Зв’яжіться з нами у будь який зручний спосіб, щоб отримати консультацію по Вашому питанню!

Послуги

Цивільні справи

Детальна інформація за телефоном (044) 223-74-85

Господарські справи

Детальна інформація за телефоном (044) 223-74-85

Адміністративні справи

Детальна інформація за телефоном (044) 223-74-85

Справи про адміністративні правопорушення

Детальна інформація за телефоном (044) 223-74-85